EELROAD
TUUN & KREVETT | L
tuunikala tartar ja leegitatud sashimi, avokaado haldjasoengus, jumbo-tiigerkrevett, frititud munakollane, ürdi-aioli
ANTIPASTO MISTO
vinnutatud põrsa kõhutükk, küüslaugupekk, pardirind, lõhe-hake, tempura-tiigerkrevett, vürtsikad kiirsoolakurgid, juustu-chips, oliivid
CARPACCIO | G
ürtidega marineeritud ja soolatud veisefilee, parmesani juust, marineeritud kännuseened, tuunikala-aioli
OLIIVID | GLV
naturaalsed, soolakad ja päevalilleõlis laagerdunud Itaalia oliivid kividega
JUUSTUVALIK
valik juuste, krutoonid, vürtsine õunamoos, röstitud pähklid, värsked marjad
LÕHESALAT
lõhefilee, salatilehed, kurk, kodujuustukreem, sinepiseemned, krutoonid, toorjuustuga täidetud paprika, maapähklikaste
CAESARI SALAT
Rooma salat, krutoonid, kirsstomatid, parmesani juust, seedriseemned, Caesari kaste
tempura-krevettidega 100g:
grillitud kanaga 100g:
BUILLABAISSE-SUPP
rammus supp merikuke- ja lõhefileest, krevetid, rannakarbid, köögiviljad, vein, crostone küüslaugumajoneesiga
KÕRVITSASUPP | GLV
vürtsikas muskaatkõrvitsa püreesupp frititud lehtkapsaga
PEAROAD
Roof restorani köögis kasutame toidu tegemiseks laktoosivaba taimset piima ja toidukoort. Toidu valmimise ja serveerimise aeg ca 35-45 minutit.
GNOCCHI GORGONZOLA
kartuliklimbid sinihallitusjuustu kastmes, Gorgonzola juust, karamellistatud pirn, petersell, kreeka pähklid, lehtkapsas
RISOTTO AI FUNGHI | G
portobello-seened, šampinjonid, trühvel, riis, sibul, küüslauk, parmesani juust, vein, murulauk
HOMAAR
küüslaugu-ürdivõiga gratineeritud homaarisabad (~300g), sidrunirisoto
MERIKUKK | G
praetud merikukefilee (~140g), taignavaba aedviljalasanje, kartulikreemi täidisega maapirn, safranikaste
TOURNEDOS ROSSINI
lihaveise premium-filee (~200g), praetud pardimaks, porgand, spargel, kartuligratään, trühvli-punaveinikaste
PART | GL
pardifilee (~170g), karamellistatud pirniõunasalat jõhvikatega, pastinaagikreem, mini-brokoli, hõõgveinikaste
TALL | GL
pikalt küpsenud tallekaelafilee (~150g), aedpetersellikreem, kännuseened, rosmariini-punaveinikaste
BESTSELLER | GLV
praetud juurselleri-steik, sellerikreem, koorene vegan-murulaugukaste
PEAROAD SELTSKONNALE
Kuumad road serveeritakse vaagnal. Hind on arvestatud alates 4 inimesest. Toidu valmimise ja serveerimise aeg ca 35-45 minutit.
SAUTÈ DI COZZE | L
veinileemes keedetud sinikarbid küüslaugu, peterselli, tšilli, kirsstomatite, kuskussi ja oliiviõliga
LAMBAKOOT | G
pikalt küpsenud lambakoot, palsami-punaveinikaste, sinepiseemned, juurseller, kirsstomatid, kartuligratään, küüslauk
LISANDID
Praetud seened juustuga | G
Ürtidega küpsetatud brokoli | GLV
Kreemine juustu-kartuligratään | G
Toorsalat maapähklikastmega | GLV
DESSERDID
SORBETT & MULL | GLV
bergamotisorbett, granaatõunaseemned, tsitrusekoor, münt, prosecco frizzante
ŠOKOLAADI-FONDANT
soe šokolaadikook, külm šokolaadivaht, pistaatsiajäätis, marjakaste
CREMA CATALANA | G
kataloonia kreem, kaneelikaramell, kumkvaadisukaad, granaatõunaseemned
GRANADILL & LAIM
granadillijogurt, granadilliseemned, tsitrusekoor, laimibesee, basiilikusiirup, apelsinituille-karamell
TRÜHVLID | G
Roof restorani köögis valmistatud käsitöö-trühvlikompvekid (4tk)
22
17
11
6
15
11
8
+6
+4
14
8
12
13
45
22
33
22
22
12
alates 4 külalist 64
iga lisanduv külaline +16
alates 4 külalist 88
iga lisanduv külaline +22
4
4
4
4
12
8
7
7
7
G - gluteenivaba L - laktoosivaba V - vegan
EELROAD
TUUN & KREVETT | L 22
tuunikala tartar ja leegitatud sashimi, avokaado haldjasoengus, jumbo-tiigerkrevett, frititud munakollane, ürdi-aioli
ANTIPASTO MISTO 17
vinnutatud põrsa kõhutükk, küüslaugupekk, pardirind, lõhe-hake, tempura-tiigerkrevett, vürtsikad kiirsoolakurgid, juustu-chips, oliivid
CARPACCIO | G 11
ürtidega marineeritud ja soolatud veisefilee, parmesani juust, marineeritud kännuseened, tuunikala-aioli
OLIIVID | GLV 6
naturaalsed, soolakad ja päevalilleõlis laagerdunud Itaalia oliivid kividega
JUUSTUVALIK 15
valik juuste, krutoonid, vürtsine õunamoos, röstitud pähklid, värsked marjad
LÕHESALAT 11
lõhefilee, salatilehed, kurk, kodujuustukreem, sinepiseemned, krutoonid, toorjuustuga täidetud paprika, maapähklikaste
CAESARI SALAT 8
Rooma salat, krutoonid, kirsstomatid, parmesani juust, seedriseemned, Caesari kaste
tempura-krevettidega 100g: +6
grillitud kanaga 100g: +4
BUILLABAISSE-SUPP 14
rammus supp merikuke- ja lõhefileest, krevetid, rannakarbid, köögiviljad, vein, crostone küüslaugumajoneesiga
KÕRVITSASUPP | GLV 8
vürtsikas muskaatkõrvitsa püreesupp frititud lehtkapsaga
PEAROAD
Roof restorani köögis kasutame toidu tegemiseks laktoosivaba taimset piima ja toidukoort. Toidu valmimise ja serveerimise aeg ca 35-45 minutit.
GNOCCHI GORGONZOLA 12
kartuliklimbid sinihallitusjuustu kastmes, Gorgonzola juust, karamellistatud pirn, petersell, kreeka pähklid, lehtkapsas
RISOTTO AI FUNGHI | G 13
portobello-seened, šampinjonid, trühvel, riis, sibul, küüslauk, parmesani juust, vein, murulauk
HOMAAR 45
küüslaugu-ürdivõiga gratineeritud homaarisabad (~300g), sidrunirisoto
MERIKUKK | G 22
praetud merikukefilee (~140g), taignavaba aedviljalasanje, kartulikreemi täidisega maapirn, safranikaste
TOURNEDOS ROSSINI 33
lihaveise premium-filee (~200g), praetud pardimaks, porgand, spargel, kartuligratään, trühvli-punaveinikaste
PART | GL 22
pardifilee (~170g), karamellistatud pirniõunasalat jõhvikatega, pastinaagikreem, mini-brokoli, hõõgveinikaste
TALL | GL 22
pikalt küpsenud tallekaelafilee (~150g), aedpetersellikreem, kännuseened, rosmariini-punaveinikaste
BESTSELLER | GLV 12
praetud juurselleri-steik, sellerikreem, koorene vegan-murulaugukaste
PEAROAD SELTSKONNALE
Kuumad road serveeritakse vaagnal. Hind on arvestatud alates 4 inimesest. Toidu valmimise ja serveerimise aeg ca 35-45 minutit.
SAUTÈ DI COZZE | L al. 4 külalist 64
veinileemes keedetud sinikarbid küüslaugu, peterselli, tšilli, kirsstomatite, kuskussi ja oliiviõliga
Iga lisanduv külaline +16
LAMBAKOOT | G al. 4 külalist 88
pikalt küpsenud lambakoot, palsami-punaveinikaste, sinepiseemned, juurseller, kirsstomatid, kartuligratään, küüslauk
Iga lisanduv külaline +22
LISANDID
Praetud seened juustuga | G 4
Ürtidega küpsetatud brokoli | GLV 4
Kreemine juustu-kartuligratään | G 4
Toorsalat maapähklikastmega | GLV 4
DESSERDID
SORBETT & MULL | GLV 12
bergamotisorbett, granaatõunaseemned, tsitrusekoor, münt, prosecco frizzante
ŠOKOLAADI-FONDANT 8
soe šokolaadikook, külm šokolaadivaht, pistaatsiajäätis, marjakaste
CREMA CATALANA | G 7
kataloonia kreem, kaneelikaramell, kumkvaadisukaad, granaatõunaseemned
GRANADILL & LAIM 7
granadillijogurt, granadilliseemned, tsitrusekoor, laimibesee, basiilikusiirup, apelsinituille-karamell
TRÜHVLID | G 7
Roof restorani köögis valmistatud käsitöö-trühvlikompvekid (4tk)
G - gluteenivaba L - laktoosivaba
V - vegan